Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
APITERAPIA-TERAPIA CU AJUTORUL PRODUSELOR APICOLE
Apiterapia este terapia traditională care foloseste mierea, polenul, ceara, lăptisorul de matcă, propolisul, veninul albinelor si alte produse ce tin de complexa alchimie a stupului, in vederea mentinerii sănătătii corpului omenesc.

Astfel,

mierea de salcam obisnuită este calmantă; cea de castan decongestionează ficatul si prostata, favorizand circulatia sanguină; mierea de măr este tonică si antidiareică; cea de tei este calmantă si sedativă; cea de păpădie este depurativă si uso laxativă; mierea de rapită este indicată in tratamentul local al ulcerelor varicoase; mierea de mure este tonică si antidiareică; cea de salcam galben japonez este antihemoragică, micsorand timpul de coagulare si reglează menstruatia, influentează de asemenea functiile digestive; mierea de cimbrisor este antiseptică, pectorală si afrodisiacă.

Dacă in trecut, milenii de-a randul, mierea a fost folosită ca atare in terapeutică, astăzi stau la dispozitie in afara acesteia si alte produse apicole.
Va recomandam cateva produse apicole care va vor ajuta sa va bucurati de miracolul oferit de miere,polen,laptisor de matca,propolis etc.

-pentru ingrijirea tenului- APIDERMIN. crema de fata cu laptisor de matca
-pentru psoriazis,eczemee,dermatite- PROPOSALV UNGUENT.
-pentru protejrea ficatului si vitaminizarea organismului-LAPTISOR DE MATCA. capsule,APIDIGEST. comprimate,POLEN C.
-pentru tratarea viermisorilor intestinali-TINCTURA DE PROPOLIS.

In domeniul sănătătii un rol deosebit il ocupă combinatiile de miere, polen, lăptisor de matcă, dozate corespunzător. Se folosesc pentru ocrotirea mamei si copilului, a sănătătii adultului, in convalescente, avitaminoze, diverse afectiuni ale tubului digestiv si a ficatului, in afectiuni ale căilor respiratorii, nevroze, astenii, senilitate.

Gama produselor apiterapice cu afectiuni medicamentoase si nutritive, fabricate la noi este foarte largă, cuprinzand drajeuri de lăptisor de matcă, comprimate de lăptisor de matcă sau granule de lăptisor de matcă cu miere si calciu, omogenizat in miere. Noi v-am dat doar cateva exemple,dar gama de produse apicole este extrem de variata.

La noi in tară se fabrică si un larg sortiment de produse cosmetice si de ingrijire igienică cum ar fi: cremele de fată cu lăptisor de matcă, cu propolis, cu miere, lotiuni nutritive, demachiante, apă de gură si altele. In medicină se foloseste un spray cu propolis pentru tratarea afectiunilor dermatologice, a escarelor, rănilor care nu se mai inchid si care apar pe părtile dorsale ale bolnavilor care stau mult timp in pat.
NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania