Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
Facut in casa

Ce inseamna pentru mine facut in casa?Orice poti face cu mainile tale, fara sa fie la fel un exponat cu altul.O munca migaloasa cu lucruri create poate imperfect, dar tocmai aceasta imperfectiune creaza unicitatea, originalul fiecarui priodus in parte.

Imperfecţiune ne scapă de rutină, ne pune sufletul la bătaie, ne face sa fim mai buni şi mai îngăduitori, ne diferenţiază unii de alţii, şi pe toţi de nişte utilaje mecanice,  ne face sa tindem mereu spre mai bine, căutându-ne  perfecţiunea personală.Eu ofer imperfectiunea facuta cu propriile mele maini, ofer putin, dar bun facut in casa mea, ofer putin din ceea ce le ofer zilnic si copiilor mei.

Am facut bijuterii handmade.Am muncit si am pus suflet in fiecare pereche de cercei, in fiecare colier.Am avut satisfactie maxima cand am vazut ca sunt apreciate lucrurile create de mana mea.

Am inceput sa fac conserve din bogatia de legume si fructe pe care mi-o ofera gradina de la tara.Fac conserve de cand ne-am luat casa din Buzau...de 6 ani.Dar intotdeauna minunata mea gradina a produs mai mult decat am mancat noi, mai mult decat am oferit cadou.Mi-a venit ideea ca as putea vinde din surplus.Fiecare conserva este facuta de mana mea si din fiecare opresc si pentru copiii mei.

Am inceput sa fac paine in casa.Fac paine framantata manual de multi ani.De doua ori pe saptamana pun  la dospit paine si chifle pentru familia mea.Mi-a venit ideea ca pot face asta si pentru altii.Poate nu au forma perfecta, poate nu seamana o chifla cu alta, dar sunt facute de mana mea si sunt mult apreciate de copiii mei.

Produsele oferite de mine sunt putine si imperfecte din punctul de vedere al esteticului, dar sunt facute in casa mea si oferite in primul rand familiei mele.Stiind ca sunt apreciate de cunoscutii mei stiu ca vor fi apreciate si de dvs.

 

 

 

NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania