Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
GREUTATEA IDEALA

In prezent, cercetarea asupra nutritiei si a greutatii ideale s-a dezvoltat considerabil si stim acum din sursa sigura ca modul nostru de a manca are o mare influenta in mentinerea greutatii ideale in cure de slabire.
Cum se poate dovedi?

Este suficient sa comparam diferite regiuni din lume si sa observam ca dezechilibrele de greutate sunt mai putin numeroase la unele popoare decat la altele. Se stie ca japonezii si chinezii (care tin cure de slabire stricte) tind catre greutatea ideala mai mult decat europenii sau americanii.
Se constata, de asemenea, diferente in interiorul uneia si aceleiasi tari, prin studierea diferitelor moduri de viata ale populatiei.
Stim cu totii ca consumul excesiv de tutun si alcool constituie principalul factor care ar putea impiedica obtinerea unei greutati ideale, atat in cazul femeilor cat si in cel al barbatilor. Ceilalti factori legati de mediu, poluare, radiatii dar si stres sau sedentarism pot juca un rol deloc neglijabil in mentinerea unei greutati care sa ne ofere sanatatea mult dorita...intr-un cuvant ideala.

Alimentatia popoarelor numite "civilizate" a degenerat considerabil. Aceasta constatare universala a relelor provocate de mancarurile nesanatoase se impune ca un laitmotiv in intreaga litaratura medicala actuala si in cure de slabire.
Da, tutunul ucide, dar si zaharurile, painea alba, ciocolata sau grasimile animale...Toate aceste produse de alimentatie industriala, denaturata, devitalizata si chimica constituie cel putin factori declansatori sau agravanti ai unei greutati de necontrolat si astfel greutatea ideala este practic imposibil de atins.
In orice caz, sunt in curs de desfasurare vaste programe de cercetare ce vizeaza o buna identificare a factorilor nutritionali care intervin si a modurilor de alimentatie ce trebuie adoptate pentru o mai buna protectie a noastra.

Incepand din adolescenta pentru domnisoare incepe o adevarata competitie legata de frumusete, greutate ideala, cele mai bune produse cosmetice si cele mai frumoase haine. Si cum frumusetea se bazeaza in primul rand pe o silueta armonioasa, vom dezbate in acest articol mult ravnitul subiect al greutatii ideale.
Cel mai simplu mod de a calcula greutatea ideala, stiut de toate femeile, este inaltimea (in centimetri) minus 100, cunoscut si sub numele de formula lui Broca. Astfel, pentru o femeie de 1,70 m inaltime greutatea ideala este de 70 de kilograme.
Un alt mod de a stabili greutatea ideala este Formula lui Lorentz, folosita in foarte multe studii clinice: (inaltimea minus 100)- [(inaltimea minus 150) impartit la 2]. Facand acest calcul, greutatea ideala a unei femei de 1, 70 m inaltime este de 60 de kilograme.

Exista insa si un calculator al greutatii ideale mai elaborate, ce ia in considerare si varsta. Se calculeaza astfel: (inaltimea minus 100) + (varsta / 10) x 0.9. Luand drept exemplu o femeie de 35 de ani, cu inaltimea de 1,70 m, vom descoperi ca greutatea sa ideala este de 66.15 kilograme.
In zilele noastre este foarte populara calcularea greutatii ideale cu ajutorul indicelui de masa corporala. Este foarte important sa aflam cate kilograme ar fi normal sa avem tinand cont de cat din greutatea actuala inseamna oase si muschi, si cat grasime. Pentru o sanatate optima, grasimea nu trebuie sa depaseasca 20% pentru barbati si 30% pentru femei. In principiu, la femei, la 1,60 m inaltime greutatea ideala este intre 46-48 de kilograme, in functie de conformatie, iar la 1,70 m intre 55-65 de kilograme.

Trebuie insa luat in considerare si faptul ca fiecare femeie se cunoaste si are o imagine bine stabilita despre sine, un numar de kilograme la care ea se simte bine in pielea sa. Cand incepeti o dieta, faceti o medie intre greutatea ideala aflata cu ajutorul calculatoarelor pentru greutatea ideala si acel numar de kilograme la care va simtiti atragatoare.

Pentru a atinge o greutate ideala, multi doctori recomanda calcularea Indexului masa-corp (BMI) .

BMI = G/ I2
unde G = greutatea exprimata in Kg si I= inaltimea exprimata in metri.

Rezultate:

sub 19 - subponderal
intre 19-25 - greutate normala
intre 26-29 - supraponderal
intre 30-39 - obez
peste 40 - obezitate morbida

Desi kilogramele in plus sunt un motiv de ingrijorare, pierderea lor nu este deloc usoara. Daca ai incercat in trecut sa slabesti fara prea mult succes, nu considera aceste eforturi drept inutile. In schimb, invata strategii de slabire mai eficiente, incearca din nou si gandeste-te ca de data asta va fi diferit.
Societatea actuala impune o anumita imagine despre silueta femeii. Dar, inafara de riscurile evidente de anorexie si bulimie, slabirea exagerata poate duce la pierderea masei osoase, hipotensiune arteriala si alte probleme grave de sanatate. Deci, inainte sa iei decizia de a slabi, analizeaza-te in mod realist.
Este cu adevarat nevoie de slabesti? Cei din jurul tau se arata uimiti atunci cand afla de intentia ta de a adopta un regim de slabire? Planurile tale de a slabi iti pot afecta starea de sanatate? Daca raspunsul este afirmativ la oricare din aceste intrebari, este indicata consultarea unui nutritionist inainte de a adopta un regim de slabire.

De asemenea va recomandam urmatoarele produse naturiste special concepute pentru a va ajuta sa scapati de kilogramele in plus:

-SILUETA FORTE
-CEAI VERDE CU VITAMINA C
-CONCENTRAT DE OTET DE MERE
-PAPAYA
-NORMOPONDEROL
-ANANAS capsule
-HYPER SLABIRE
-FUCUS
-LIPOSTOP
-SILUETH 90 60 90
-DIOMFIBRA
-ELIXIR FRUNZE DE SOC
-CLA
-DIVA SLIM
-NO.1 SILLHOUETTE
-TRIM SLIM
-BEAUTY SLIM
-GARCINIA
-AYURSLIM
-ALGA BRUNA
-BIOMED 4 - produs natural pentru slabit
-BIOMED SLIP
-CLARINOL
-KILOREDUCT
-PINNOSLIM
-FITOMAGRA
-FITOSLIM
-XL S CALORIE REDUCER
-XL S DUO
-ZEIN CEAI PT SLABIT
-PRO SLIM
-NO APETIT
-PILULA DE SLABIT
-ZEIN CAPSULE PT SLABIT
-CAPSULA DE SLABIT
-LIDA


Toate aceste produse 100% din extracte naturale le puteti vedea si comanda pe site-ul nostru www.sanatate100.ro
NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania