Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
ORGASMUL LA FEMEI

Pentru a înţelege mai bine ORGASMUL la femei este bine sã cunoasteţi câte tipuri de orgasm existã, care sunt zonele specifice ale vaginului pe care trebuie sã le stimulaţi pentru a o aduce în pragul delirului.

Indiferent de zona stimulatã, dacã ajunge la orgasm o femeie simte acelaşi lucru: contracţii musculare în tot corpul, creşte tensiunea arterialã şi in pelvis, cresc bãtãile inimii şi se accelereazã respiraţia. La fel ca penisul, clitorisul dacã este stimulat creşte şi se umflã datoritã acumulãrii de sânge în el în timpul exictaţiei, iar dacã nu ajunge la orgasm, femeia va avea o stare de discomfort.
Clitorisul este uşor de gãsit şi de stimulat, iar plãcerea femeii şi şansele ca ea sã ajungã la orgasm cresc prin stimularea clitoridianã.
Clitorisul nu are altã funcţie în corpul femeii decã aceea de a-i aduce plãcere.
Clitorisul rãspunde prompt atunci când este stimulat cu limba, cunnilingus (lingerea vulvei). Dacã nu ai fãcut niciodatã sex oral unei femei este bine sã ştii cã poate fi unul dintre cele mai plãcute şi speciale lucruri pe care îl poţi face pentru ea. Va avea un orgasm de excepţie. Poţi adopta pentru asta orice poziţie îţi trece prin cap atât timp cât greutatea ta nu apasã pe corpul ei.
Nu te grãbi şi fii atent la ceea ce faci, explorându-i încet fiecare loc.

Altã zonã specificã vaginului care trebuie stimulatã este faimosul “Punct G” (punctul lui Grafenberg), situat pe peretele superior al vaginului între cervix şi orificiul de penetrare, adicã la aproximativ 2 cm de la intrarea în vagin în spatele osului pubian.
Poţi stimula interiorul vaginului cu degetele, dar majoritatea femeilor preferã penetrarea. Va ajunge la orgasm datoritã unor mişcãri lente, ample, profunde, adânci şi ritmice. Vei simţi când ajunge la orgasm datoritã contracţiilor vaginale clare şi descãrcarea unor fluide sexuale.

Pentru femei, orgasmul poate fi unic, o adevãratã explozie de plãcere care dureazã pânã la un minut, orgasme multiple în serie, atunci când femeia are mai multe orgasme unul dupã altul sau orgasme multiple consecutive, atunci când orgasmele se succed la diferenţã de câteva minute.

Fiecare femeie este unicã şi trebuie sã recunoşti semnele de excitaţie ca sã ştii dacã este cazul sã continui sau nu.

Dupa ce timp de 80 de ani, scopul sau a fost acela de a oferi o experienta sexuala mai buna pentru toata lumea, Durex nu se dezminte nici de data aceasta si lanseaza in Romania gelul Play O pentru stimularea orgasmului la femei. Play O este un produs unic pe piata, realizat pentru a stimula si creste dorinta sexuala.

Play Oa fost creat si testat de femei, folosind o combinatie unica de ingrediente: L- Arginina si un agent pentru racire si senzatii multiple - Coolact P.
Coolact P determina dilatarea vaselor sanguine locale, facilitand astfel absorbtia rapida a L-Arginina in zona genitala, ceea ce conduce la accelerarea fluxului sanguin si la cresterea lubrifierii.
Acest agent unic amplifica senzatiile feminine prin furnizarea unor trairi multiple, precum racire, furnicaturi si incalzire. Aceasta combinatie de factori declanseaza chimia sexuala ce conduce la orgasm.

ORGASMUL, sanatate curata
Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat ca dincolo de placerea momentului, orgasmul are efecte benefice asupra organismului:

• creste nivelul de estrogen care imbunatateste starea psihica;
• ajuta la diminuarea stresului;
• ajuta la eliberarea endorfinelor care creeaza euforie si dau apetit sexual;
• elibereaza hormonii sexuali si imbunatatesc sistemul imunitar.

Italienii si spaniolii, printre cei mai buni amanti
Realitatea din dormitor este destul de trista: la nivel global, doar 63% dintre barbati ating aproape de fiecare data punctul culminant in timpul actului sexual si numai 32% dintre femei ajung la orgasm aproape de fiecare data.
Statisticile arata ca italienii, spaniolii, mexicanii si sud-africanii sunt in top - 66% dintre acestia ajung la orgasm aproape de fiecare data. Si brazilienii sunt aproape, 65% dintre ei simtind fiorii orgasmului aproape la fiecare act sexual.
La celalalt pol se afla chinezii si locuitorii din Hong Kong (24%), care ajung cel mai rar la orgasm, urmati indeaproape de catre japonezi (27%)

Cum putem obtine orgasmul mai usor?

Studiile Durex arata ca:
Masajul poate fi eficient - 67% dintre persoanele care ating de obicei ORGASMUL au apelat la ajutorul atingerii senzuale, spre deosebire de 51% dintre cei care nu ating de obicei punctul culminant.
Jucarii sexuale precum vibratoarele sporesc in mod evident calitatea orgasmului pentru femei - cele care le folosesc au mai multe sanse sa se declare satisfacute cu intensitatea orgasmului.

Rabdarea poate avea un impact semnificativ asupra calitatii orgasmului. Persoanele ce se declara total satisfacute de intensitatea orgasmului confera mai mult timp preludiului in comparatie cu cei nesatisfacuti.
Trebuie sa petrecem mai mult timp in intimitate cu partenerul - chiar si 38% dintre cei care au orgasm in mod frecvent si-ar dori sa petreaca mai mult timp in intimitate cu partenerul(a).
NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania