Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
SANATATEA MENTALA POATE FI VERIFICATA CU AJUTORUL TELEFONULUI MOBIL
Medicii britanici, de la un festival de muzica din Anglia, considera ca modul in care tinerii folosesc telefonul mobil reprezinta un mod bun de testare al starii de sanatatate mentala. In fiecare an, sute de tineri, care sufera de atacuri de panica sunt tratati in cortuirle medicale amplasate in incinta festivalului, informeaza BBC.

Medicii au descoperit faptul ca tinerii isi revin, atunci cand incep sa le scrie mesaje prietenilor, dupa care pot continua distractia. Acestia considera ca testul ar putea fi folosit in intregul sistem medical. Majoritatea festivalurilor de muzica din Marea Britanie beneficiaza de corturi medicale, in care pacientii sunt tratati de catre medici, paramedici si asistente. Medicii doresc sa descopere o metoda care sa ateste faptul ca pacientul si-a revenit din atacul de panica, pentru a putea sa se intoarca in multime. Doctorul Mike Sinclair, care a lucrat la mai multe festivaluri, a afirmat ca a descoperit aceasta metoda de testare, in urma cu cativa ani."Am descoperit asta la un festival din 2004, cand cortul medical era asaltat de tineri, care suferisera atacuri de panica.

La un moment dat, am constatat ca indata ce se simteau mai bine, isi anuntau prietenii despre ce s-a intamplat, trimitandu-le mesaje cu ajutorul telefonului mobil", a declarat Sinclair. Medicul a confirmat ca nu au verificat coerenta mesajelor, dar majoritatea tinerilor folosesc un limbaj care pare fara sens in afara cercului lor de prieteni. Sursa: Ziare.com
NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania