Atraktiv.ro - Atractiv pentru tine, promotiile lunii martie
Utilizator neautentificat   | Acces cont   |    vezi coşul (gol)
CAUTA

Categorii produse

PRODUCATORI
VITAMINE SI MINERALE PENTRU SANATATEA PARULUI

VITAMINE SI MINERALE PENTRU SANATATEA PARULUI

Fara sa aiba o actiune directa asupra cresterii sau caderii parului, anumite vitamine pot totusi sa particice la frumusetea acestuia. Este cazul vitaminei A si a betacarotenului. Cele doua elemente permit parului sa devina mai suplu si mai stralucitor. Asa ca.. este bine sa consumati suficienta vitamina A, daca aveti parul tern. Cele doua elemente se gasesc mai ales in unt si fructe si legume colorate: morcovi, pepene, rosii etc.

Zincul si magneziul pot sa joace si ei un rol interesnt. Magneziul lupta impotriva caderii parului, iar zincul participa la sanatatea si frumusetea acestuia. In plus, vitaminele si mineralele le puteti lua si din suplimente alimentare oferite de fitoterapie.
Polenul albinelor.
Un produs extrem de complex si bogat in vitamine si minerale. Compozitia sa il face o sursa excelenta de nutrimente pentru frumusetea parului. Este bogat in proteine, vitamine si saruri minerale. Polenul contine, pe langa vitamina A si grupa vitaminelor B, si rutin, un element ce intareste firul de par si rezistenta acestuia. Polenul intruneste voturile noastre in ceea ce priveste protejarea si imbunatatirea sanatatii parului.
Drojdia de bere.
Este un aliment foarte bogat in grupa vitaminelor B, ceea ce permite incetinirea caderii parului, regenerarea acestuia si favorizarea cresterii.
Uleiul de ciubotica-cucului si Borabo officinalis. Sunt bogate in acizi grasi, foarte folositori pentru frumusetea parului. Acestia sunt utilizati in hidratarea parului. Acesta va fi mai suplu, mai stralucitor.

Parul este ca orice celula din corpul uman: fara o hrana adecvata, moare si pica. Pentru a evita caderea parului si parul tern, vitaminele pot sa va ajute. Parul suporta ca si restul organismului stresul si oboseala cotidiana. Un regim, schimbarea de anotimp sau colorarile prea frecvente poate sa-l imbacseasca. Isi pierde stralucirea, devine tern si pana la urma cade.
Din fericire, anumite vitamine si produse de fitoterapie pot sa combata acest proces, pentru a avea parul suplu si stralucitor, stopand caderea si favorizand cresterea parului. Caderea parului este un proces normal pentru corp. Ca si celelalte celule, parul traieste si moare, iar alte fire de par vin sa inlocuiasca pe cele cazute.
In medie, pierdem cam 50-100 fire de par pe zi. Nu trebuie sa ne alarmam. Si nu uitati: cu cat e mai lung, cu atat avem senzatia ca pica mai mult. Este o iluzie. Pur si simplu firul lung se observa mai usor decat cel scurt. Problema apare atunci cand pierderea devine importanta, cand volumul parului se schimba. O pierdere exagerata a parului este ultimul semnal cum ca parul este tratat necorespunzator, hranit prost de catre corp.

Exista numerosi factori care pot influenta frumusetea parului:
* Stresul, oboseala sau folosirea unuor produse corozive pentru par
* Regimul, care diminuand aportul caloric, poate sa diminueaze nutrimentele disponibile pentru par
* Alimentatie prost echilibrata, cu un aport de vitamine si minerale prea slab
* Factorii genetici pot sa influenteze si ei frumusetea parului
* Schimbarile de anotimp pot influenta frumusetea parului

Parul are propriu ciclu de viata si caderea lui este legata strans de acesta. De aceea pot sa existe cateva luni de decalaj intre evenimentele ce provoaca oboseala si caderea parului datorata oboselii.
Numeroase vitamine joaca un rol major in frumusetea parului. Vitamina B8, numita si vitamina H sau biotina, este cea mai folositoare. Bitamina B8 este o vitamina hidrosolubila, care actioneaza in sinergie cu vitamina B5 pentru regenerarea parului si favorizarea cresterii acestuia.
Cele doua vitamine sunt extrem de eficiente in limitarea pierderii parului si a numarului de fire albe. Trebuie sa mai stiti si ca ele actioneaza asupra elementelor bogate in keratina, cum ar fi unghiile, pe care le intaresc. Este recomandat sa consumam 50 micrograme pe zi din cele doua vitamine in cazul caderii parului, a unui par tern si lipsit de stralucire.
Magazinul nostru online www.sanatate100.ro va recomanda urmatoarele produse pentru sanatatea parului dvs:

-FORCAPIL
-CAPSULA PENTRU CRESTEREA PARULUI
-HAIR BLEND
-MERZ SPEZIAL DRAGEES
-MISS VITAAL
-VIADERM WALMARK
-DOPPELHERZ SUBSTANTE VITALE PT PAR
-ZINC WALMARK
-SELENIU SI ZINC
-VITAMINE PENTRU UNGHII SI PAR
-BEAUTY HAIR
NOUTATI

cantar masa corporala
Calculator Indice Masa Corporala

Dreptul de autor © Auto Accesorii Srl. Toate Drepturile Rezervate.

BLOG - Facut in casa

Viziteaza magazinul Atraktiv.ro pe ShopMania